Varför välja oss?

Det bästa av två världar – överlägsen prestanda till ett oslagbart pris.

Välkommen till Hexabyte – din pålitliga partner för hosting och serverlösningar. Vi förstår att valet av en hostingleverantör kan vara avgörande för ditt företags framgång.

Varför ska du välja Hexabyte? För att vi erbjuder marknadens bästa priser utan att kompromissa med prestanda och säkerhet.

Med vårt fokus på att hålla kostnaderna nere och samtidigt leverera högkvalitativa hostinglösningar, ger vi ditt företag det bästa av två världar – överlägsen prestanda till ett oslagbart pris.

Tekniker gör service på Dell R740 servrar rackade i datacenter

Så jobbar vi för att hålla nere priserna

Återanvändning av hårdvara

Testad och verifierad fullt fungerande hårdvara återanvänds och får leva vidare.

Vi köper även in mycket begagnad hårdvara för att kunna leverera extremt prisvärda lösningar till våra kunder.

Robusta system som kräver lite underhåll

Vi satsar på högkvalitativa tillverkare och bygger robusta nätverk och system som minskar onödigt underhåll. Så vi kan fokusera mer patt leverera grymma lösningar istället för felsökning.

Långsiktiga relationer

Genom att skapa värde till våra kunder får vi långsiktiga relationer och behåller kunder under lång tid. Det minskar marknadsföringskostnader markant och har varit en nyckel för vår framgång. 

Umeå stad

Norrland - Optimal miljö för serverdrift

Med sina låga temperaturer och tillgång till stabil strömförsörjning, är Norrland en idealisk plats för serverdrift. Våra servrar är placerade i Norrland, vilket garanterar pålitlighet och effektivitet för ditt företags digitala närvaro.

Med Hexabyte får du inte bara kvalitativa hostinglösningar till marknadens bästa priser, utan också den fördelen av en optimal miljö för serverdrift med billig och 100% förnybar el från vattenkraft, vindkraft och solceller.

Ni är i gott sällskap

Här är några av de företag som litar på oss och har valt Hexabyte som sin leverantör:

Vi använder cookies.